Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
SAFE PAYMENT


 
4,7 av 5

"Jag älskar sovpåsen för att den är så mjuk och go. Tjock och varm. Och så himla mysig. Bebis kommer i augusti och hoppas att även hon kommer älska den som jag gör. Tack för en superfin sovpåse. Nästan så jag själv vill krypa i den. 😍 " 

Natalii


"Både jag och min bebis sover bättre när han har sovpåsen. Det är skönt att veta att han alltid har det varmt och skönt när vi lägger ner honom i hans babynest. Han har varit frusen sedan han föddes och nu går det mycket lättare att få honom att somna om på natten."

Lisa


"Tryggheten bak produktet. Med Smiling Monkey sine produkter sitter soveposen fast i skuldrene, slik at babyen ikke kan få noe over hodet. Dette er en svært betryggende løsning for oss som venter første barn. Soveposen kan ikke sparkes av, og materialet er svært komfortabelt samt miljøvennlig noe vi verdsetter med produkter til vårt kommende barn."

Marit


Jag älskar att det är en dragkedja runt hela sovpåsen samt knappöppning vid båda axlarna vilket gör det otroligt smidigt att lägga ner Noel när han sover, utan att han väcks. Vi uppskattar också att den är kortärmad så vi kan styra med olika typer av pyjamas och strumpor under så att det blir lagom varmt åt honom. Tycker också att mönstret är väldigt fint. Letat länge efter en så här bra sovpåse

Linda


Materialet är väldigt mjuk och skön mot huden, att den öppnar sig helt för att underlätta att lägga i ett sovande barn. Bra produkt, hög material kvalitet, fina färger och mysigt för barnet att sova i.

Priscila


Den håller min dotters fötter varma utan att jag behöver tänka på att ta på henne strumpor. Den är väldigt mjuk och det är ett stort plus för mysfaktorn.

Jessica


Den är bra på att hålla rätt temperatur för barnet. Den är enkel att använda. Framförallt när barnet skall sova så behövs inga filtar etc. Är ett måste om man vill göra livet enklare med småbarn

Nils


"Håller verkligen en perfekt temperatur. Min lilla stjärna blir inte för varm men inte heller kall. ❤️ " 

Maria


"Min dotter snurrade jämt runt i sömnen och sparkade av sig täcket. Nu behöver jag inte oroa mig längre."

Linnéa


"Väldigt bra material, känns att det är hög kvalitet. Rekommenderas!"

Therese


"Att den passar bra i storleken."

Stina


"Oväntat nog uppskattar jag verkligen att man kan amma med henne i sovpåsen utan att krångla med en filt som kan åka av och ha sig. Jag och min lilla tjej är väldigt nöjda med sovpåsen, även för stunder hon inte sover! Den är superbra som en filt som inte ramlar av, ett mysigt täcke om natten och lagom tjock! Dessutom superfin."

Victoria


"Praktisk, smart och säker för bebisen!"

Helene
"Funkar perfekt! Bytte från pyjamas o täcke till bara påsen. Super smidigt att byta blöja och funkar även bra i vagnen👌"

Alexander


"Superfin och enkel att använda! 👍🏻"

Anna"Mysig, mjuk och fluffig. Känns lätt och gosigt. Nöjd mamma och bebis. :)"

Elisabeth


"Jag är helt lyrisk över sovpåsen. Min son sover såå gott."

Julia


Smiling monkey by Sweden

Organic baby sleeping bags for a safer and cozier sleep.