• 2 VECKORS PROVPERIOD
FRI FRAKT OCH FRI RETUR

Kan inte täcka ansiktet eller sparkas av.

Anpassningsbar storlek med barnsäkra pressknappar. 

Minskar risken för plötslig spädbarnsdöd med 23%. 

Testad och rekommenderad av barnmorskor, läkare och föräldrar.


Håller en optimal och jämn sovtemperatur. 

Utvecklad enligt Svensk säkerhetsstandard. Testad och godkänd av oberoende externt testinstitut.


Sovpåsar i enlighet med Svensk Standard är det mysiga, fluffiga och trygga alternativet istället för en babyfilt eller ett täcke.

Smiling monkey By Sweden följer Svensk standard.  Svenska institutet för standarder är en trygghet för dig som förälder. Väljer du en sovpåse producerad i enlighet med Svensk Standard EN 16781: 2018 vet du att ditt barn är omgivet av en trygg och säker produkt. 

Standarden säkerställer att sovpåsen är utformad på ett säkert sätt och samtidigt att din bebis känner sig bekväm och har frihet att röra sig. Samt att högsta säkerhetskrav uppfylls, t.ex. att nack-, armöppningar och bröstomfång har rätt storlek så att din bebis inte kan glida in eller ut ur sovpåsen. Läs mer om standarden här; Länk till extern sida.


Optimalt foder för användning året runt.

Smiling monkey's sovpåse är testad och certifierad av RISE. Sovpåsarna har testats för deras TOG-värde. Dessa tester har utförts av ett oberoende testinstitut: Sveriges statliga forskningsinstitut, RISE-Research Institute of Sweden. Alla sovpåsar rekommenderas för användning året runt.


Smiling monkey By Sweden

En tryggare och mysigare sovstund.